Personal

Assista är ett företag som vill växa i takt med våra kunder, och därför är det viktigt för oss att ta ansvar för allt vi gör. Vi ser det som en självklarhet att våra medarbetare skall arbeta i en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi ser även respekt för personlig integritet som lika självklar som främjande av jämställdhet oavsett kön, etiska ursprung, ålder, livssyn och sexuell läggning.

 En grund för våra etiska riktlinjer är vår uppförandekod (Code of Conduct) som reglerar mänskliga rättigheter, arbete och miljö.

Våra medarbetare betyder allt för oss, och är en förutsättning för att vi ska få fler uppdrag. Därför ser vi till att ha bästa möjliga villkor och en bra lön för att locka till oss kompetenta och motiverade människor. Om vår personal trivs och är motiverade speglas det i hela vår verksamhet. För alla anställda på assista gäller gemensamt ansvar för våra kunder. Självklart har vi tecknat kollektivavtal.

Alltid samma städare

Du som kund uppskattar att samma person alltid kommer tillbaka till dig eftersom det kan ta tid att lära känna allt, om det finns speciella rutiner och hur just du vill ha det. Om du känner att du vill byta personal av någon anledning är det inget problem, säg bara till.

Assistas personal

  • Är utbildade inom städning
  • Är väl införstådda med assistas strikta rutiner
  • Bär ID-kort och arbetskläder