Om oss och hur vi ser på hemstädning

Assista är ett företag med en erfaren ledning som har ambitioner att växa i lugn takt tillsammans med våra kunder. Vi är utför enbart hemstädning, veckostädning och fönsterputs åt konsumenter, med eller utan RUT-avdrag. Assista tecknar gärna förmånliga avtal med företag och andra organisationer för att anställda enkelt ska få tillgång till hemstädning.

Vi är knutna till Almega Serviceentreprenörerna och är av Almega Auktoriserad Serviceleverantör, auktorisationen verkar för en städbransch som följer lagar och avtal.

Vår personal står i centrum för att garantera en jämn och hög nivå på våra tjänster.

Bästa möjliga personalpolitik lägger en grund för en trivsam arbetsplats och genomsyrar arbetet vi utför hos våra kunder. Vår personal utbildas återkommande i städsystem, produktval och miljö.

Vi lägger stor vikt vid kommunikation där alla som jobbar på Assista hjälper till att skapa bra relationer med våra kunder. Till vår hjälp har vi skapat verktyg och rutiner för att enkelt fånga upp frågor och önskemål. Läs mer om våra rutiner under rubriken Garanti & policy.

Vi ser vi till att alltid rekommendera samt använda certifierade städprodukter som är miljömärkta med Svanen eller liknande. Vid inköp tittar vi alltid på faktorer som sustainability och kvalitet. Självklart åker vi alltid med kommunala färdmedel om möjligheten finns. Miljöarbetet syns i dagliga arbetet och vår personal får utbildning kontinuerligt i miljöfrågor och produkter.