Hemstädning Stockholm

 

Klicka här och boka provstädning till rabatterat pris!

 

Hemstädning Stockholm 

Välkommen till Stockholm mest omtyckta städföretag! Vi utför hemstädning i Stockholm och dess förorter enligt dina önskemål och på dina villkor. Vi har en väl utarbeted policy och dokumenterade arbetsrutiner som innefattar allt från städutbildning, rutiner och checklistor etc. Vårt mål är att leverera hemstädning i Stockholm med en jämn och hög kvalitet. Att beställa hemstädning av oss är enkelt, tryck här så kommer du vidare till vårt formulär som du fyller i med dina uppgifter så kontaktar dig snarast eller när det passar dig. Vi anpassar din hemstädning Stockholm efter dina önskemål men oftast utgår vi från vår checklista som du hittar här. Som kund hos oss får du välutbildad personal som kan hemstädning och jobbar strikt efter de arbetsbeskrivningar vi har skapat.

Hemstädning Stockholm, hur vi jobbar i korthet.

Kvalitet
Assista är ett företag med en erfaren ledning som har ambitionen att växa i lugn takt tillsammans med våra kunder. Vårt mål är att våra kunder alltid ska uppskatta vårt arbete och att just din städning utförs med trygga, väl inarbetade rutiner. Självklart är det samma städerska som kommer, gång efter gång.

Kontroll i belastningsregistret
All personal på Assista är kontrollerade i belastningsregistret. 

Sekretessavtal 
Innan vi påbörjar en hemstädning tecknas ett sekretessavtal med yppandeförbud och säkerhetsrutiner som följs strikt av vår personal.

Ansvarsförsäkring 
Assista har tecknat en speciellt framtagen ansvarsförsäkring anpassad för hemstädning Stockholm. Är olyckan framme har vi dokumenterade arbetsrutiner och du som kund ska känna dig trygg med att vi alltid och på enklast sätt ersätter dig vid skada.

Samma städare
Som kund har du alltid samma städare som kommer på den dag och den tid vi har utlovat. När vår personal har semester eller ennan ledighet och vi behöver skicka en ersättare informerar vi dig om detta.

Arbetsledning
Svenska språket är vårt huvudmål när vi kommunicerar arbetsledning och scheman till våra anställda. Vår personal har tydliga och dokumenterade städrutiner och får den handledning som behövs för att kunna sköta arbetet bra och effektivt. Alla önskemål dokumenteras genom våra städledare centralt och förs vidare till specifika uppdrag.

Uppföljning med SMS
Vi på Assista vill verkligen säkerställa att vår hemstädning är utförd på bästa möjliga sätt. Efter utförd hemstädning får man som kund ett sms där vi frågar om man är nöjd med vår insats. Med vår uppföljningsrutin ser vi alltid till att våra kunder är nöjda med arbetet vi utför. 

Referenser från andra som har vår tjänst hemstädning i Stockholm
Vi växer och blir större, mycket beroende på att våra kunder rekommenderar Assista till sina vänner. Vill du ha äkta referenser från våra befintliga kunder gällande hemstädning så hjälper vi självfallet till.

Kollektivavtal gällar alla våra anställda
Vår personal som utför hemstädning Stockholm är vår viktigaste tillgång och vår personalomsättning är mycket låg beroende på att vi har noggranna rekryteringsrutiner. Alla nyanställda genomgår vår utbildning för hemstädning och har en handledare med sig vid de första uppdragen för att kvalitetssäkra att hemstädningen utförs rätt. Kollektivavtal innebär att städaren har avtalsmässig lön, sjuk- och olycksfallsförsäkring samt pension. Assista tecknar kollektivavtal med Almega Hemserviceföretagen. 

  • All personal är anställda med kollektivavtal
  • Arbetsledning på svenska
  • Uppföljning av all hemstädning med sms
  • Alltid samma städare
  • Personal kontrollerad i belastningsregistret

Erbjudande hemstädning Stockholm

Assista jobbar med rak prissättning utan tillkommande avgifter eller kostnader, just nu får du dina första 4 timmar till ett rabatterat pris i samband med beställning ett städabonnemang. Har du frågor kring vår prissättning, tryck här eller ring oss så berättar vi mer. Vi ger dig ditt pris för din hemstädning där allt ingår, vi hittar en dag och tid som passar dig samt hur ofta vi ska komma.

Välkommen!