Hemstädning Hammarby

Hemstädning i hammarby ska vara enkelt

Du bestämmer över din hemstädning och hur ofta hemstädning i hammarby ska ske. Vi står för kunskapen och utförandet medans du kan njuta av resultatet när du kommer hem. Vi har en checklista som ligger till grund för vår hemstädning där alla moment är tydliga och det lätt för vår städare och för dig som kund att kontrollera vad som är utfört. Vår checklista hittar du här. Vill du har fler moment utförda så ordnar vi det, tvätta, vika tvätt, strykning, fönsterputs. Hör med oss så ordnar vi det.

Du har alltid samma städare

Det är ett stort förtroende att släppa in utomstående i hemmet, därför försöker vi se till att du alltid har samma städare. Vår personal bär ID-bricka, har bra referenser när de anställs och är kontrollerade i belastningsregistret.

Ditt startpaket

När vi utför hemstädning i Hammarby resten av stockholms förorter är det viktigt att det finns rätt utrustning hemma. De flesta har bra mopp och microfiberdukar hemma. Vi skickar gärna ett startpaket med microfiberdukar till dig om det behövs. Finns rätt utrustning i hushållet blir hemstädningen garanterat bättre.

Uppföljning av hemstädning Hammarby

Assista jobbar med kontinuerlig återkoppling till alla våra kunder, Naturligtvis är kontakten med städerskan viktig men för att säkertälla att allt är ok så kontaktar vi alltid alla våra kunder efter utfört upppdrag.

När hemstädning är klar får du ett sms av oss med en fråga om allt är ok ok. Du svarar enkelt med en 2:a om så kontaktar vi dig för att höra om synpunkter eller önskemål. Är något inte bra så löser vi alltid problemet.

Du kan alltid nå oss på telefon 08-773 12 00 eller via info@assista.se.