Hemstädning Älta

Beställa hemstädning i Älta av oss är enkelt

Kontakta oss via vårt formulär eller ring vår växel så hjälper vi dig snabbt att komma igång med hemstädning i Älta. Våra städare är välutbildade och vi har genomarbetade rutiner för alla situationer som kan uppkomma. I vår checklista kan du läsa om vad som ingår i hemstädning men självklart lyssnar vi på dina synpunkter vill du ha hjälp med annat såsom fönsterputs, tvätt och strykning så hjälper vi dig med det med. Efter alla slutförda uppdrag lämnas alltid kvar ett formulär med information om vem som städat, mellan vilka tider städningen pågått samt vad som utförts. För att bibehålla kvalitet och kontakt skickar vi, efter alla utförda uppdrag, en fråga om man är nöjd med vår insats. Har du frågor eller önskål  som återkopplar vi till dig. Våra städare använder professionella rengöringsmedel för att hemstädningen för bästa resultat och självklart är våra prudukter certifierade och svanenmärkta.

Ditt startpaket

När vi utför hemstädning i Älta, andra områden runt om i Stockholm samt Malmö blir resultatet bäst om man som kund har rätt utrustning hemma. Det måste finnas en väl fungerande dammsugare, en bra mopp av microfiber samt många städdukar. Det vanligaste är att man regan har nämnd utrustning hemma. Vi skickar gärna ett startpaket med microfiberdukar till dig om det behövs innan start. Med bra städutrustning och rätt rengöringsmedel (rengöringsmedel ingå) finns alla förutsättningar för bästa möjlga resultat.

Vid hemstädning i Älta garanterar vi alltid samma personal

Alla kunder har sin dedikerade städare, tryggt för dig som kund och bra för oss eftersom alla uppdrag är unika och just din städare vet bäst hur just du vill ha det. All personal är kontrollerade via belastningsregistet innan anställning och att de har bra referenser. Dessutom utför våra städledare fortlöpande stickprovskontroller för att säkerställa att allt är enligt vår policy. När vi utför hemstädning i Älta bär vår personal alltid ID-bricka och kläder med märkta Assistas logo för att du som kund tryggt ska se vem du släpper in.

Skicka