Hemstäd i Stockholm och Malmö

Hemstädning i
Stockholm
och Malmö

Vi städar ditt hem garanterat rent

Kontakta Assista
Vi gör din vardag enklare och ditt hem trivsamt

Hemstädning

Hemstädning underlättar din vardag

Läs mer

Storstädning

Städa ut vintern med en rejäl storstädning

Läs mer

Flyttstädning

Vi gör rent när du har annat att tänka på

Läs mer

Fönsterputs

Möt våren med rena fönster

Läs mer
Räkna ut din kostnad för hemstädning
Räkna ut ditt pris
Hemstädning i Stockholm och Malmö

Kollektivavtal är en självklarhet för oss

Läs mer om vår personal
Hemstädning i Stockholm

Boka ett kostnadsfritt hembesök!

Boka ett möte med oss
Hemstädning i Malmö

Ett garanterat rent hem
på dina villkor

Läs mer om våra Garantier

Hemstädning och städhjälp i Stockholm och Malmö

Våra tjänster
Assista främsta mål är att alltid leverera städning med hög och jämn kvalitet. Vi vill vara heltäckande inom städ.
Till privatpersoner erbjuder vi hemstädning, storstädning, flyttstädning samt fönsterputs. Att beställa en tjänst ska vara enkelt och tryggt.
Till företag och andra organisationer erbjuder vi trappstädning, kontorsstädning, butiksstädning och golvvård etc. Alla uppdrag är unika och vi anpassar oss efter våra kunders önskemål.

Kvalitet
Assista är ett företag med en erfaren ledning som har ambitionen att växa i lugn takt tillsammans med våra kunder. Vårt mål är att våra kunder alltid ska uppskatta vårt arbete och att just din städning utförs med trygga, väl inarbetade rutiner. Självklart är det samma städerska som kommer, gång efter gång.

Uppföljning
Vi på Assista vill verkligen säkerställa att vår hemstädning är utförd på bästa möjliga sätt. Efter utförd hemstädning får man som kund ett sms där vi frågar om man är nöjd med vår insats. Med vår uppföljningsrutin ser vi alltid till att våra kunder är nöjda med arbetet vi utför.

Referenser
Vi växer och blir större, mycket beroende på att våra kunder rekommenderar Assista till sina vänner. Vill du ha äkta referenser från våra befintliga kunder gällande hemstädning så hjälper vi självfallet till.

Kollektivavtal
Vår personal är navet i vår verksamhet och vår verkliga tillgång. Vår personalomsättning är mycket låg beroende på att vi har noggranna rekryteringsrutiner och noggrann urvalsprocess. Alla nyanställda genomgår en utbildning och har en handledare med sig vid de första uppdragen för att kvalitetssäkra städningen. Bra med personal som trivs och bra för våra kunder som alltid har samma städerska. Assista tecknar kollektivavtal med Almega Hemserviceföretagen.

169 kr/tim efter RUT, inga extra avgifter
Vi har priser som gör att du har råd, du får en första indikation på vad det kostar genom att använda vår uträknare som du hittar högre upp på sidan. Känns allt bra behöver du bara ta kontakt med oss på ett sätt som passar dig bäst. Vår kundansvarige hjälper dig sedan att ta fram ett fast pris för där allt ingår, en tidpunkt i veckan som passar dig och ser till att allt finns på plats inför din första hemstädning. Välkommen!